вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV031930

Картридж з активованим вугіллям Grohe Blue 40547001

Категорія: Картриджі
Бренд: Grohe

РРЦ: 4416 грн.

Вага брутто, кг: 0,72

Гарантія: 12 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для зворотного осмосу / Для потрійного фільтра

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Габарити пакування, мм: 340х85х80

Країна-Виробник: Австрія

Габарити виробу (ВхШхГ), мм: 234х88х88

Матеріал: Брикетоване вугілля

Тип виробу: Картридж

Додаткові характеристики: Для регіонів з жорсткістю води до 9° dKH. Ресурс 3000 л. 3-ступінчастий фільтр. Для Grohe Blue Home, Grohe Blue Professional і Grohe Blue Pure.

Серія: Blue

Ступінь фільтрації, мкм: 3

Температурний режим води: Холодна

Тип очистки: Вугільний

Ресурс: 30000 л

Опис до товару: Картридж з активованим вугіллям Grohe Blue 40547001

У змінному фільтрі Grohe Blue (40547001) застосовується багатоступеневий процес фільтрації, що очищає воду навіть від малих концентрацій небажаних речовин, зберігаючи в ній всі корисні для здоров'я мікроелементи. Забезпечуючи неперевершений смак води, фільтр виконує ще одну важливу функцію: уловлюючи з'єднання вапна, він підтримує бездоганне функціонування водної системи протягом тривалого терміну служби.
Для систем GROHE Blue випускаються фільтри трьох типів з різним ресурсом фільтрації, що дозволяє підібрати рішення для отримання ідеальної води з водопровідної води різного ступеня жорсткості. Кожен фільтр GROHE Blue використовує багатоступеневий процес фільтрації для очищення водопровідної води та покращення її смаку. На етапі фільтрації з активованим вугіллям відбувається видалення хлору, потім високопродуктивний іонообмінник затримує сполуки вапна та металів. В результаті Ви отримуєте очищену питну воду з неповторним смаком.
Фільтр GROHE BLUE з активованим вугіллям.
Освіжаюча та смачна вода гарантована! В цьому принадність системи GROHE Blue та фільтра з активованим вугіллям GROHE Blue. Розумний триступеневий фільтр видаляє всі небажані елементи та домішки. Великі частинки, такі як бруд, видаляються в першому етапі. Фільтрація активованим вугіллям очищує смак води. І, нарешті, тонка фільтрація видаляє найдрібніші частинки.
Переваги та особливості:
змінний фільтр для GROHE Blue, виробництво BWT
для регіонів із жорсткістю води до 9° dKH
ресурс 3000 л
знижує вміст речовин, що погіршують смак та запах води: хлор тощо.
сумісний з GROHE Blue Home, GROHE Blue Professional та GROHE Blue Pure

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.