вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV031825

Клей для приклеювання аксесуарів Grohe QuickGlue A1 41127000

Категорія: Клеї
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 585 грн. 559 грн.

Вага брутто, кг: 0,05

Гарантія: 12 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для фіксації сантехнічних аксесуарів

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Габарити пакування, мм: 210х70х35

Країна-Виробник: Німеччина

Тип виробу: Клей-герметик

Комплектація: Шприц із клеєм, перехідник для настінної кріпильної пластини

Додаткові характеристики: Підходить для плитки, мармуру, каменю, скла, бетону, дерева, пластику та металу. Не підходить для шпалер, штукатурки, фарби та пластмас - PE, PTFE, PP

Серія: QuickGlue

Об'єм, мл: 2,5

Опис до товару: Клей для приклеювання аксесуарів Grohe QuickGlue A1 41127000

GROHE QuickGlue A1 41127000 - це інноваційне рішення, яке дозволяє забути про свердління та пошкодження кахельної плитки! Для простого встановлення наших аксесуарів у ванній кімнаті Start, Start Cube та Start Cosmopolitan QuickFix за допомогою однієї монтажної пластини (наприклад, рушник кільця, гачка для халата або тримача для туалетного паперу) вам знадобиться лише набір QuickGlue.
У комплект входить один шприц із клеєм та один перехідник для настінного кріплення аксесуара. Час затвердіння клею становить 24 години. Клей QuickGlue підходить для використання на плитці, мармурі, камені, склі, бетоні, дереві, пластику та металі, але не підходить для шпалер, штукатурки та пластмас, таких як PE, PTFE та PP.
З GROHE QuickGlue створення ідеального дизайну ванної кімнати стало надзвичайно простим! Ви можете легко зняти монтажну пластину, відклеївши її за допомогою шпателя, якщо потрібно.
Однак, зверніть увагу, що при використанні клею можуть утворюватися небезпечні випари, тому необхідно уникати вдихання. Важливо дотримуватись усіх обережностей та рекомендацій безпеки при використанні цього клею.
GROHE QuickGlue - це інноваційне рішення, яке забезпечує простоту та надійність у встановленні аксесуарів у ванній кімнаті, зберігаючи ідеальний дизайн та уникаючи пошкодження плитки.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.