вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV034348

Змішувач для раковини Grohe QuickFix StartEdge S-Size 23900001

Категорія: Змішувачі для раковини
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 3465 грн. 2999 грн.

Вага брутто, кг: 1,42

Гарантія: 60 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для раковини

Висота виливу, мм: 89

Кількість вантажних місць: 1

Витрати води, л/хв: 5,7

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 69х175х352

Країна-Виробник: Таїланд

Діаметр картриджа, мм: 28

Матеріал: Латунь

Діаметр монтажного отвору, мм: 34

Тип виробу: Змішувач

Довжина виливу, мм: 93

Комплектація: Змішувач, донний клапан, гнучке підведення, кріплення, інструкція.

Додаткові характеристики: Регульоване обмеження витрати. З обмежувачем температури. Ізольовані внутрішні водні канали GROHE Zero – вода без контакту зі свинцем або нікелем.

Механізм змішування: Картридж

Серія: StartEdge

Тип виливу: Литий

Тип керування: Одноважільний

Тип кріплення: Шпилька

Тип підводу: Гнучкий

Шланги: Завальцьовані

Шланги підключення: Входять до комплекту

Спосіб монтажу: Врізний

Висота, мм: 147

Ширина, мм: 45

Отвір під змішувач: 1

Діаметр підключення шлангів: 3/8"

Важіль керування донним клапаном: Ні

Донний клапан: Так

Опис до товару: Змішувач для раковини Grohe QuickFix StartEdge S-Size 23900001

Змішувач для раковини Grohe QuickFix StartEdge S-Size 23900001 забезпечить свіжість і нове відчуття будь-якій ванній кімнаті завдяки сучасним функціям, розробленим для комфортного життя. Цей змішувач ідеально підходить для концепції сталого розвитку, оскільки технологія GROHE EcoJoy зменшує споживання води до 5,7 літрів на хвилину, забезпечуючи при цьому потужний струмінь води. Картридж GROHE LongLife ES забезпечує точний і надійний контроль об’єму та температури води, а також запобігає витратам енергії завдяки "холодному старту" в середньому положенні важеля. Крім того, обмежувач температури економить енергію.
Цей змішувач має гладкий корпус і зручний донний клапан, який відкривається і закривається легким натисканням пальця. Технологія GROHE Zero з ізольованими внутрішніми водними каналами гарантує, що вода в крані не містить свинцю та нікелю. Система швидкого встановлення з гнучкими з’єднувальними шлангами забезпечує швидке і безпроблемне монтаж. Хромоване покриття GROHE StarLight робить цей змішувач не тільки естетично привабливим, але й довговічним, зберігаючи блиск протягом багатьох років.
Змішувач для раковини GROHE QuickFix Start Edge монтується на один отвір і має металевий важіль управління. Він оснащений керамічним картриджем GROHE Longlife ES діаметром 28 мм з функцією енергозбереження в середньому положенні для холодної води та обмежувачем температури. Поверхня GROHE Long-Life Shine хромована, а внутрішні водні канали, розділені технологією GROHE Zero, запобігають контакту води зі свинцем і нікелем. Аератор GROHE WaterSaving обмежує витрату води до 5,7 л/хв. Система швидкого монтажу QuickFix та гладкий корпус з пластиковим зливним набором push-open 1 1/4" доповнюють цей змішувач, а гнучкі з'єднувальні шланги 3/8 дюйма забезпечують зручне підключення.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.