вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV033284

Лійка для ручного душу Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001

Категорія: Ручні лійки
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 720 грн. 599 грн.

Вага брутто, кг: 0,285

Гарантія: 24 місяці

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для ручного душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 55х110х240

Країна-Виробник: Німеччина

Матеріал: Пластик (ABS)

Діаметр підключення: 1/2''

Діаметр ручної лійки, мм: 110

Тип виробу: Лійка

Комплектація: Лійка для ручного душу.

Кількість режимів струменя: 1

Додаткові характеристики: Внутрішній охолоджуючий канал. Універсальна монтажна система. Може використовуватися із проточним водонагрівачем. Мінімальний тиск 1.0 бар.

Форма лійки: Кругла

Серія: Vitalio Start

Опис до товару: Лійка для ручного душу Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001

Лійка для ручного душу Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001 - це вишуканий душовий аксесуар, який принесе вам неперевершений комфорт та задоволення водними процедурами. Завдяки своїм продуманим технічним характеристикам та інноваційним функціям, ця лейка для душа вирізняється серед інших. Лійка має діаметр 110 мм та пропонує режим Rain, що забезпечить вам приємне та розслаблююче душове враження, а технологія GROHE DreamSpray забезпечить рівномірний та комфортний потік води з кожної форсунки. Це зробить ваші водні процедури більш зручними та насиченими. Лійка має силіконове кільце ShockProof, що захищає її від пошкоджень у разі випадкового падіння. Форсунки GROHE SpeedClean дозволяють легко очищати від вапняного нальоту та бруду, забезпечуючи довготривалу ефективність. Покриття GROHE Long-Life забезпечує міцність та легкість очищення, зберігаючи сліпучий блиск. Ця лійка для ручного душа ідеально підходить для використання із проточним водонагрівачем, що робить її універсальним вибором для будь-якого типу системи водопостачання. Рекомендований тиск не менше 1 бар. Максимальна витрата води (при 3 барах): 8.7 л/хв.
Завдяки функції QuickFix, встановлення лійки - це легка задача, не вимагаючи використання інструментів. Універсальна система кріплення гарантує сумісність з усіма стандартними душовими шлангами. Діаметр підключення становить 1/2", що забезпечить простоту і швидкість монтажу. Оновіть свою ванну кімнату лійкою для ручного душа Grohe QuickFix Vitalio Start 110 27940001 і насолоджуйтеся вишуканим дизайном та функціональністю.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.