вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV034356

Душова система прихованого монтажу термостатична Grohe QuickFix Precision SmartControl Cube 34875000

Категорія: Душові системи
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 35955 грн. 33999 грн.

Вага брутто, кг: 11,38

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 360х400х440

Країна-Виробник: Німеччина

Матеріал: Латунь/Метал/ABS пластик

Тип виробу: Душова система

Комплектація: Термостат, вбудована частина, кронштейн для верхнього душу, верхній душ, ручний душ, шлангове підключення, душовий шланг.

Кількість режимів струменя: Ручний душ: 1. Верхній душ: 2.

Додаткові характеристики: Універсальна вбудована частина GROHE Rapido SmartBox 1/2". Верхній душ Vitalio SmartActive 310 з 2-ма режимами GROHE PureRain, ActiveRain.

Механізм змішування: Картридж термостатичний

Форма лійки: Прямокутна

Серія: Precision SmartControl

Тип керування: Вентильний

Спосіб монтажу: Прихований

Система попередження перекручування шлангу: Так

Довжина душового шлангу, мм: 1500

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Так

Діаметр верхньої лійки, мм: 310х310

Довжина кронштейна для верхнього душу, мм : 430

Кількість споживачів: 2

Форма верхнього душу: Квадратна

Опис до товару: Душова система прихованого монтажу термостатична Grohe QuickFix Precision SmartControl Cube 34875000

Оновіть стиль вашого душу з системою GROHE Precision SmartControl Concealed Shower System в елегантному квадратному дизайні. Ця система включає все необхідне для комфортного та сучасного використання: термостат прихованого монтажу на 3 виходи, універсальну вбудовану частину GROHE Rapido SmartBox 1/2", верхній душ Vitalio SmartActive 310 з двома режимами розпилення GROHE PureRain та ActiveRain і душовим кронштейном довжиною 430 мм, ручний душ Vitalio Joy Cube Stick з одним режимом (9,5 л/хв, артикул 26 392), підключення для душового шланга з тримачем та душовий шланг VitalioFlex Silver довжиною 1500 мм з функцією TwistStop (артикул 27 505 000).
Термостат GROHE Precision SmartControl, призначений для прихованого монтажу з використанням універсальної коробки Rapido SmartBox, має сучасний кубічний дизайн і забезпечує чудову функціональність завдяки німецькій інженерії. Технологія GROHE TurboStat підтримує постійну температуру води, а технологія GROHE Water Saving знижує витрати води та енергії без шкоди для комфорту. Інноваційна технологія GROHE SmartControl дозволяє легко керувати душем: просто виберіть потрібний режим розпилення та відрегулюйте об'єм води від економного потоку до повного напору одним натисканням і поворотом кнопки.
Система оснащена трьома клапанами, що забезпечує максимальну гнучкість: можна перемикатися між різними режимами розпилення та водними виходами, а також комбінувати їх. Система безпечна для всієї родини завдяки кнопці GROHE SafeStop, встановленій на 38°C, яка запобігає опікам. Додатково можна встановити обмеження температури до 43°C за допомогою GROHE SafeStop Plus для ще більшої безпеки.
Верхній душ розміром 310x310 мм з кронштейном 430 мм пропонує два режими розпилення: м'який та розслаблюючий GROHE PureRain і потужний ActiveRain, який чудово підходить для інтенсивного ополіскування волосся та стимуляції шкіри. Ручний душ у формі квадратної палички має універсальний режим Normal Spray. У комплект входить тримач з виходом для душу та душовий шланг довжиною 1500 мм з функцією TwistStop, що запобігає перекручуванню. Технологія GROHE DreamSpray гарантує рівномірний потік води з кожної форсунки, які легко очищуються завдяки силіконовим насадкам SpeedClean. Міцне покриття GROHE Long-Life легко чиститься і зберігає комплект в чудовому стані на довгі роки.
Швидке та легке встановлення комплектуючих забезпечується системою GROHE FastFixation, яка включає фіксуючу систему, закриту розетку та ущільнення валу, що виключає ризик витоків. Система GROHE Precision SmartControl Concealed Shower System – це розумне рішення з чудовою продуктивністю, розрахованою на довгі роки комфортного використання.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.