вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV033250

Душова система прихованого монтажу термостатична Grohe QuickFix Precision Grohtherm 34883000

Категорія: Душові системи
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 19755 грн. 18899 грн.

Вага брутто, кг: 6,335

Гарантія: 60 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром/Чорний

Габарити пакування, мм: 310х340х400

Країна-Виробник: Таїланд/Німеччина

Матеріал: Метал/Пластик (ABS)

Діаметр ручної лійки, мм: 110

Тип виробу: Душова система

Комплектація: Змішувач, лійка з кронштейном для верхнього душу, лійка з кронштейном для ручного душу, душовий шланг, шлангове під‘єднання, кріплення.

Кількість режимів струменя: Ручний душ: 2. Верхній душ: 1.

Додаткові характеристики: Універсальна вбудована частина GROHE Rapido SmartBox 1/2". Ручний душ з 2 режимами струменя Rain, Jet.

Механізм змішування: Картридж термостатичний

Поверхня: Глянцева/Матова

Форма лійки: Кругла

Серія: Precision Grohtherm

Тип керування: Вентильний

Спосіб монтажу: Прихований

Система попередження перекручування шлангу: Так

Довжина душового шлангу, мм: 1500

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Так

Діаметр верхньої лійки, мм: 250

Довжина кронштейна для верхнього душу, мм : 390

Кількість споживачів: 2

Форма верхнього душу: Кругла

Опис до товару: Душова система прихованого монтажу термостатична Grohe QuickFix Precision Grohtherm 34883000

Душова система прихованого монтажу термостатична Grohe QuickFix Precision Grohtherm 34883000 - це ідеальний комплект для вашої ванної кімнати, який об'єднує стиль, зручність та високу ефективність. Цей комплект включає в себе термостат Precision з інтегрованим тримачем для ручного душу та універсальну вбудовану частину Rapido SmartBox для прихованого монтажу, які поєднують сучасний дизайн та надзвичайну функціональність, завдяки німецькій майстерності. Технологія GROHE TurboStat гарантує постійну температуру води з моменту включення, а GROHE Water Saving дозволяє зменшити споживання води та енергії, не втрачаючи продуктивності. Інноваційна технологія GROHE SmartControl дозволяє легко керувати душем, обираючи бажаний режим та регулюючи об'єм води одним натисканням кнопки. З двома клапанами ви можете зручно перемикатися між верхнім і ручним душем або комбінувати їх. Кнопка GROHE SafeStop налаштована на температуру 38°C для запобігання опікам, і система GROHE SafeStop Plus дозволяє встановити межу в 43°C для додаткової безпеки. Верхній душ діаметром 250 мм та кронштейн довжиною 380 мм мають розслаблюючий режим GROHE PureRain. Ручний душ 110 мм зі шлангом TwistStop довжиною 1500 мм пропонує два режими: Jet сфокусований для потужного миття, а Rain такий же ніжний, як літній дощ. Технологія GROHE DreamSpray забезпечує рівномірний потік води з кожної форсунки, які легко очищаються за допомогою системи SpeedClean. Довговічне покриття GROHE Long-Life забезпечить бездоганний вигляд на тривалий час. Монтаж системи настінної накладки швидкий і простий завдяки системі GROHE FastFixation, яка включає систему фіксації, настінні розетки, ущільнювачі та кріплення, гарантуючи відсутність ризику протікання. Душова система прихованого монтажу GROHE Precision SmartControl - це стильно, інтелектуально та гарантовано приносить задоволення від прийняття душу!

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.