вулиця Автопаркова, 7, Київ, 02000. Гаряча лінія: 044 492 04 94

Код: CV030601

Душова система прихованого монтажу Grohe QuickFix Get Vitalio Start 210 25220001

Категорія: Душові системи
Бренд: Grohe QuickFix

РРЦ: 17460 грн. 12999 грн.

Вага брутто, кг: 6,13

Гарантія: 60 місяців

Додатково: Виробник залишає за собою право вносити зміни до комплектації та конструкції виробів, що не погіршують якість, без попереднього повідомлення

Призначення: Для душу

Кількість вантажних місць: 1

Країна реєстрації бренду: Німеччина

Колір: Хром

Габарити пакування, мм: 400х315х340

Країна-Виробник: Німеччина

Діаметр картриджа, мм: 46

Матеріал: Латунь

Діаметр ручної лійки, мм: 100

Тип виробу: Душова система

Комплектація: Змішувач, лійка з кронштейном для верхнього душу, лійка з кронштейном для ручного душу, душовий шланг, шлангове під‘єднання, кріплення.

Кількість режимів струменя: Ручний душ: 2. Верхній душ: 1.

Додаткові характеристики: Універсальна вбудована частина GROHE Rapido SmartBox 1/2". Ручний душ з 2 режимами струменя Rain, Jet.

Механізм змішування: Картридж

Форма лійки: Кругла

Серія: Get

Тип керування: Одноважільний

Спосіб монтажу: Прихований

Система попередження перекручування шлангу: Так

Довжина душового шлангу, мм: 1500

Душовий гарнітур у комплекті: Так

Термостат: Ні

Діаметр верхньої лійки, мм: 210

Довжина кронштейна для верхнього душу, мм : 286

Кількість споживачів: 2

Форма верхнього душу: Кругла

Опис до товару: Душова система прихованого монтажу Grohe QuickFix Get Vitalio Start 210 25220001

Душова система прихованого монтажу Grohe QuickFix Get Vitalio Start 210 25220001 - це інноваційний комплект, який поєднує в собі якість та зручність. За допомогою оздоблювальних елементів Get з новим тонким профілем і універсальної вбудованої частини GROHE Rapido SmartBox для прихованого монтажу ви можете створити сучасний і стильний дизайн вашої ванної кімнати. Ця система включає в себе верхній душ Vitalio Start діаметром 210 мм з душовим кронштейном довжиною 286 мм, а також ручний душ Vitalio Start діаметром 100 мм з тримачем і шлангом VitalioFlex Comfort завдовжки 1500 мм з функцією TwistStop для зручного користування. Верхній душ має режим Rain, що забезпечує розслаблюючий душ, тоді як ручний душ пропонує два режими: потужний струмінь або м'який, для максимального комфорту під час кожного душу. Крім того, обмежувач витрати води GROHE WaterSaving 9,5 л/м допомагає економити воду без втрати продуктивності. Зручність використання забезпечують силіконове кільце ShockProof, що захищає ручний душ при падінні, технологія GROHE DreamSpray для рівномірного потоку води з кожної форсунки та силіконові насадки SpeedClean для легкого очищення від забруднень. Для зручності керування температурою і потоком води використовується міцний керамічний картридж GROHE SilkMove і металевий важіль. Накладка змішувача має тонкий профіль, а двосторонній перемикач дозволяє легко перемикатися між верхнім і ручним душем. Завдяки металевій накладці GROHE QuickFix з системою фіксації та закритим ущільненням установка накладки є швидкою та легкою. Ще однією перевагою є міцне, блискуче хромоване покриття GROHE StarLight, яке забезпечує тривалий захист від корозії і зберігає естетичний вигляд протягом багатьох років.

Контактуй

Ви можете лишити відгук або звернення, пропозицію, скаргу.